Search
Close this search box.

Dit zijn wij.

Maak kennis met het hart van onze missie. Op onze ‘Over Ons’ pagina delen we het verhaal achter onze oprichting en werpen we een licht op wat ons drijft.

Welkom bij Allemaalkatten.nl!

Bij Allemaalkatten.nl delen we jouw passie voor katten en geloven we dat het delen van kennis en liefde voor deze fascinerende wezens essentieel is voor een vervullend leven samen. Ons doel is om een schatkamer van informatie te bieden, zodat jij en je harige vriend een leven vol liefde, gezondheid en avontuur kunnen leiden.

Onze missie is om dé betrouwbare en inspirerende bron te zijn voor kattenliefhebbers zoals jij. Of je nu op zoek bent naar tips voor de beste kattenbenodigdheden, informatie over kattenziekten, of gewoon wilt genieten van boeiende verhalen over het kattenleven – bij Allemaalkatten.nl ben je aan het juiste adres.

Ons toegewijde team van kattenexperts, onderzoekers en schrijvers werkt samen om jou te voorzien van up-to-date kennis en zorgvuldig samengestelde inhoud. We streven naar volledige transparantie en onafhankelijkheid, en daarom testen we zelf producten en delen we eerlijke en diepgaande reviews.

We willen graag een positieve impact hebben op het leven van jou en je kat. Daarom zijn we altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op jouw reis naar een gezamenlijk leven vol liefde en gezondheid.

Bedankt voor het bezoeken van Allemaalkatten.nl. We hopen dat je veel waarde zult halen uit onze inhoud en dat je geïnspireerd wordt om het beste te halen uit jouw relatie met je katachtige metgezel. Mocht je vragen hebben of met ons willen praten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geniet van het avontuurlijke kattenleven en tot ziens op Allemaalkatten.nl!

Samenwerken als bedrijf?

Wil je samenwerken of komt jouw product voor in een van onze product reviews? Stuur een mail naar info@thynkdigital.nl.

THYNK Digital

Allemaalkatten.nl is onderdeel van THYNK Digital. THYNK Digital beheert meerdere websites om ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk mogelijk een keuze maakt bij de aanschaf van een product. Andere merken van THYNK Digital zijn Mannen Gadgets, MagnesiumBisglycinaat en KatofPoes.

Ons verdienmodel

Wij genereren omzet via “Affiliate marketing” dit betekent dat als onze bezoekers op een link klikken en vervolgens een product aanschaffen wij daar een relatief kleine commissie over krijgen. Niet alle links die wij in onze artikelen stoppen werken op basis van dit model.

De keuze van onze artikelen in onze product vergelijkingen, reviews en informatieve artikelen worden niet beïnvloed door het Affiliate programma.

Contact

We zijn bereikbaar via info@thynkdigital.nl