Search
Close this search box.

Adverteren.

Hier vind je informatie over de verschillende advertertentiemogelijkheden die we aanbieden. Of je nu geïnteresseerd bent in affiliate marketing, advertorials, incontent links of bannerplaatsingen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Bij Allemaalkatten.nl, dé plek voor nieuwsgierige kattenliefhebbers zoals jij, bieden we jou de mogelijkheid om met ons samen te werken en op onze website te adverteren.

Je kunt hierbij denken aan diverse vormen van adverteren, waaronder advertorials, affiliate marketing, incontent links en banners.

Voor meer informatie over kosten en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier hieronder. 

Advertorials / Blogplaatsing

Onze specialiteit is het schrijven en publiceren van SEO-waardige advertorials, gebaseerd op gedegen zoekwoordenonderzoek. Het artikel bevat minimaal 500 woorden en maximaal 2 uitgaande dofollow links. Wij kunnen een artikel schrijven waarin wij jouw producten of webshop promoten.

Affiliate marketing

Onze focus ligt op het delen van kennis en inspiratie voor het leven met katten. Als jij producten verkoopt of een webshop runt, kunnen wij jou helpen de vindbaarheid te vergroten en jouw producten en diensten te promoten! Bekijk bijvoorbeeld onze pagina over beste kattenvoer om een goed beeld te krijgen

Incontent links

Binnen onze website zijn honderden pagina’s gewijd aan specifieke producten en informatie. Het is mogelijk om in relevante content voor jouw webshop of product een linkplaatsing te doen.

Bannerplaatsing

Het is mogelijk om een banner van jouw webshop of product op onze website te plaatsen. Dit kan voor de periode van bijvoorbeeld één jaar zijn, maar permanente plaatsing behoort ook tot de mogelijkheden.